Volleybalclub Geel-Zwart Wijnegem is sinds 1966 actief in Wijnegem. Sinds 2016 zijn we dan ook een Koninklijke volleybalclub! Ontstaan uit een groep vrienden die recreatief volleybal speelden, groeide de club snel uit tot een vrij grote vereniging die deelnam aan de competities van het VKS (vervolgens Sporcrea en nu Sporta) en later VVB (nu Volley Vlaanderen). Na regelmatig te promoveren hebben we heren- en damesploegen in nationale, promo en gewest. 

We hebben als club het doel om volwassenen en jongeren de kans geven zich sportief te ontspannen in clubverband en zo ook het sociaal engagement en de gezondheid positief stimuleren in onze gemeenschap. We trachten onze jeugdspelers pedagogisch en sporttechnisch onder toezicht van geschoolde trainers te begeleiden zodat ze de volleybalsport voldoende beheersen om spelplezier te beleven en eventueel te kunnen doorgroeien tot een hoger niveau. Het opzet is om het sociale doel steeds evenwaardig te houden aan het sporttechnische, zodat alle leden zich welkom voelen.

Maatschappelijke zetel
Koninklijke Volleybalclub Geel-Zwart Wijnegem
Wommelgemsteenweg 32
2110 Wijnegem

Bankrekening
IBAN: BE83 0680 3371 6015
BIC: GKCC BE BB

Ondernemingsnummer
BE 0441.987.527

Privacyverklaring
De persoonsgegevens die met de “Inlichtingenlijst” worden gevraagd worden digitaal bewaard en zijn enkel toegankelijk voor onze bestuursleden en zij die het onthaal van de nieuwe leden verzorgen. Zij worden enkel gebruikt om uw aansluiting bij Volley Vlaanderen en/of Sporta in orde te maken en voor de communicatie tussen de club en het lid en/of zijn ouders. Enkel trainers en coaches krijgen de contactgegevens van hun spelers om praktische afspraken te kunnen maken. De gegevens worden niet doorgegeven aan andere derden. Men kan zijn bewaarde gegevens inkijken en laten corrigeren bij de secretaris van de club.