Naar jaarlijkse traditie organiseren we op donderdag 26 oktober vanuit de club een ouderavond voor alle jeugdploegen. Deze ouderavond gaat dit jaar door in de cafetaria van de sporthal. We starten om 20u met een algemeen gedeelte (belangrijk voor nieuwe ouders, of ouders die er de voorbije jaren niet jij konden zijn) en om 21u is er de kans om verder kennis te maken met de trainers en coaches. Hopelijk tot dan!

Welkom op de nieuwe website van Volleybalclub Geel-Zwart!

In het weekend van 15 en 16 september 2023 vindt het plantjesweekend voor Kom Op Tegen Kanker plaats. De organisatie zoekt nog helpende handen om azalea's rond te brengen in Wijnegem. Heb je zelf even tijd om te helpen, al is het maar een uurtje, dan zou dat zeer hard worden geapprecieerd. Wil je je graag engageren, laat dan zeker iets weten aan Yinka en zij helpt je graag verder met meer informatie omtrent de actie. 

De voorbereidingen voor het volgende seizoen zijn rond! Normaal zijn alle spelers in Twizzit aan de nieuwe ploegen gekoppeld en zouden de trainingen in jullie kalender moeten staan. De wedstrijdkalenders zijn ook finaal en ondertussen zijn ook de documenten ivm het lidgeld uitgestuurd. Indien er iets niet klopt in het overzicht, of indien je vragen hebt, laat iets weten via secretaris@geel-zwart.be

Fijne zomervakantie en tot in augustus/september!

We hebben seizoen 2022-2023 mooi afgesloten met een gezellig samenzijn in ’t Gasthuis in Wijnegem en een terugblik op hoe het onze club vergaan is. Voor onze jeugd waren er volksspelen en we genoten van een heerlijke BBQ. De sportieve prestaties, de financiële situatie van de club en enkele nieuwigheden werden gepresenteerd door het bestuur. Het dessert was een mooie afsluiter. Wat een fijne club-avond!

Sporthal

Sportcentrum Wijnegem
Kasteellei 67
2110 Wijnegem
03/288.21.00

Aanmelden? Ongeval? Vragen?

Laat het ons weten via dit contactformulier

Sponsors
Kalender

© website powered by Twizzit.com