Door de werken aan de nieuwe brug zijn er heel wat wegenwerken in Wijnegem. De laaste info is dat de verbinding van de Lindenlei met de Turnhoutsebaan tot 4 maart zal openblijven. Op het moment dat dit kruispunt wordt afgesloten zal de Wommelgemsteenweg opnieuw opengaan. Uiteraard is deze planning opnieuw weersafhankelijk. Mochten er wijzigingen zijn, zullen wij deze hier communiceren.

Hopelijk heeft iedereen genoten van de feestdagen en zijn jullie klaar voor de 2e helft van het sportieve seizoen. Namens de club wensen we jullie allemaal een gezond en sportief 2024.

Van 13 november tot en met 15 december 2023 gaan er werken uitgevoerd worden in de straten rond het Sportcentrum (Lindenlei en Stokerijstraat). In de 1e fase van 13 tot en met 20 november 2023 is het sportcentrum niet bereikbaar met de auto vanuit het centrum.  Het is enkel bereikbaar met de auto via rotonde Oelegemsteenweg met Eenhoornstraat vanuit Wommelgem. Voor fietsers en voetgangers blijven de betrokken straten bereikbaar, zij hoeven dus geen omleiding te volgen. Meer info is te vinden op https://www.wijnegem.be/nutswerken-lindenlei-stokerijstraat 

-- Bestellen is niet meer mogelijk --

De wijnactie van Geel-Zwart Wijnegem is ondertussen aan de 7de editie toe! Ons gepassioneerd proefteam heeft dit jaar een selectie gemaakt met enkele oude bekenden (Carbonero, Caprices de Lola, Arbino) en enkele nieuwe ontdekkingen (Parcelles en Côtes du Rhône). Er is keuze uit 4x wit, 2x rosé, 4x rood en 3x bubbels. Bestellen kon tot en met vrijdag 1 december. Voor een vlotte verdeling op zaterdag 9 december vragen wij een veelvoud van 6 flessen te selecteren, dit moeten niet de zelfde zijn. Het zou fijn zijn als elk spelend lid minstens 6 flessen verkoopt, zodat we samen met deze actie onze clubwerking ondersteunen.

Dames 1 speelt sinds dit jaar in 3e nationale en dat was de aangelegeheid voor een V.I.P. match op zaterdag 28 oktober! De opkomst van supporters was geweldig en de dames speelden een prachtige wedstrijd. Kortom, dit club-event was zeer geslaagd!

Naar jaarlijkse traditie organiseren we op donderdag 26 oktober vanuit de club een ouderavond voor alle jeugdploegen. Deze ouderavond gaat dit jaar door in de cafetaria van de sporthal. We starten om 20u met een algemeen gedeelte (belangrijk voor nieuwe ouders, of ouders die er de voorbije jaren niet jij konden zijn) en om 21u is er de kans om verder kennis te maken met de trainers en coaches. Hopelijk tot dan!

Welkom op de nieuwe website van Volleybalclub Geel-Zwart!

In het weekend van 15 en 16 september 2023 vindt het plantjesweekend voor Kom Op Tegen Kanker plaats. De organisatie zoekt nog helpende handen om azalea's rond te brengen in Wijnegem. Heb je zelf even tijd om te helpen, al is het maar een uurtje, dan zou dat zeer hard worden geapprecieerd. Wil je je graag engageren, laat dan zeker iets weten aan Yinka en zij helpt je graag verder met meer informatie omtrent de actie. 

De voorbereidingen voor het volgende seizoen zijn rond! Normaal zijn alle spelers in Twizzit aan de nieuwe ploegen gekoppeld en zouden de trainingen in jullie kalender moeten staan. De wedstrijdkalenders zijn ook finaal en ondertussen zijn ook de documenten ivm het lidgeld uitgestuurd. Indien er iets niet klopt in het overzicht, of indien je vragen hebt, laat iets weten via secretaris@geel-zwart.be

Fijne zomervakantie en tot in augustus/september!

We hebben seizoen 2022-2023 mooi afgesloten met een gezellig samenzijn in ’t Gasthuis in Wijnegem en een terugblik op hoe het onze club vergaan is. Voor onze jeugd waren er volksspelen en we genoten van een heerlijke BBQ. De sportieve prestaties, de financiële situatie van de club en enkele nieuwigheden werden gepresenteerd door het bestuur. Het dessert was een mooie afsluiter. Wat een fijne club-avond!

Sporthal

Sportcentrum Wijnegem
Kasteellei 67
2110 Wijnegem
03/288.21.00

Aanmelden? Ongeval? Vragen?

Laat het ons weten via dit contactformulier

Sponsors
Kalender

© website powered by Twizzit.com